NOVOSTI

Aquaart katalog za 2024!

Katalog Aquaart Bathroom Collection za 2024. predstavlja spoj stručnosti, vrhunske izrade i hrvatske tradicije u kreiranju kupaonskih prostora. Kao što prvi dan proljeća donosi novi početak, tako i naša kolekcija donosi inovativna rješenja koja unapređuju vašu kupaonicu.

Kupaonski namještaj nosi pečat hrvatskog potpisa, gdje su pažljivo odabrani materijali i detalji integrirani u funkcionalne proizvode koji zadovoljavaju estetske i praktične potrebe. Tuš kade, kupaonske kade i samostojeće kade proizvedene u Hrvatskoj ispunjavaju najviše standarde kvalitete, koristeći najnovije tehnologije u proizvodnji.

Asortiman tuš kabina i vrata po mjeri pruža personalizirana rješenja, uzimajući u obzir specifičnosti vašeg prostora i estetske preferencije. Tim stručnjaka radi s vama kako bi osigurao da svaki element odgovara vašim zahtjevima i prostornim ograničenjima.

Uz to, nudimo i dodatnu opremu koja nadopunjuje vašu kupaonicu. LED ogledala pružaju optimalno osvjetljenje uz sofisticiran dizajn, dok se umivaonici, miješalice i tuš setovi ističu kombinacijom kvalitete i elegantnog stila.

Uživajte u vrhunskom doživljaju kupaonice prilagođenom vama.

Preuzmite katalog:
Aquaart Bathroom Collection 2024

Katalozi

i ponude mjeseca

Više novosti

Ferotehna

Ferotehna