NOVOSTI

Uskrsni popust -30% na cijeli asortiman!

S veseljem vas obavještavamo da Ferotehna slavi dolazak proljeća i Uskrsa s neodoljivom ponudom! Od 27. do 30. ožujka 2024., posjetite naš webshop ili salon i iskoristite ekskluzivni uskršnji popust na cijeli asortiman rasvjete i sanitarija. Ovo je savršena prilika da osvježite svoj dom ili poslovni prostor s visokokvalitetnim proizvodima.

Zašto iskoristiti našu uskršnju ponudu?
• Širok asortiman proizvoda: Od elegantnih LED visilica do modernih tuš kabina, naš asortiman nudi nešto za svaki ukus i potrebu.
• Vrhunska kvaliteta: Ferotehna je sinonim za kvalitetu i trajnost, a sada možete uživati u našim proizvodima s dodatnim uštedama.
• Savjet stručnjaka: Naš tim stručnjaka je tu da vam pomogne odabrati idealna rješenja koja će vaš prostor učiniti funkcionalnijim i estetski privlačnijim.
• Online i offline shopping: Bilo da preferirate kupnju iz udobnosti svog doma ili uživo iskustvo u salonu, nudimo vam fleksibilnost izbora.

Kako iskoristiti popuste?
Jednostavno zatražite ponudu putem webshopa ili nas posjetite u naš salon na Kukuljanovu između 27. i 30. ožujka 2024., te automatski ostvarite popust na kupnju. Bez skrivenih uvjeta – samo čista ušteda!
Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da investirate u kvalitetu i dizajn uz znatne uštede.
Veselimo se vašem dolasku i želimo Vam sretan Uskrs!

Katalozi

i ponude mjeseca

Više novosti

Ferotehna

Ferotehna