NOVOSTI

CERSAIE 2019.

Bilo nam je iznimno zadovoljstvo, drugu godinu za redom, izlagati na jednom od najpoznatijih sajmova kupaonskog namještaja – Cersaie u Bologni. Želimo zahvaliti svima koji su posjetili naš štand, druženja su bila izuzetno ugodna.
undefined
Iskoristili bi priliku te vam ukratko predstavili naš novi brend Bannia (izgovor: banya). Razvoj i usavršavanje novih proizvoda stvorili su potrebu za diferencijacijom Aquaart asortimana od naših proizvoda višeg ranga, što je rezultiralo novim premium segmentom, međunarodno orijentiranim brendom Bannia.

undefined

Bannia je brend vrhunske kupaonske opreme, proizveden u Hrvatskoj, kojim odajemo počast jutarnjim ritualima i želimo vas inspirirati da se uistinu opustite. Vjerujemo da se ne treba odreći ljepote radi funkcionalnosti, što je integrirano i u naš pristup radu. Visoka estetika, sofisticiranosti i promišljenost u dizajnu čine cjelinu koja će oplemeniti i savršeno se uklopiti u svaki životni prostor.

undefined

Kupaonice su daleko od samo mjesta posvećenog higijeni. Pukim pogledom po prostoriji može se puno naučiti o našim mislima, vjerovanjima, ukusu i društvenom statusu. One su mjesto koje jasno govori o tome koliko uživamo život, koliko nam je stalo do naše sredine te koliko se pripremamo za tu sredinu i susrete s ljudima. Bannia je tu da odgovori na ove potrebe, a njezin korisnik je onaj koji ne prihvaća lako kompromisna rješenja, te mu je iznimno bitna kvaliteta i porijeklo proizvoda.
Bannia. Your image. Your home.
PREUZMI BROŠURU:

 

*Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Pogledaj galeriju slika s Cersaie 2019.
1-11.jpg2-13.jpg2-2-4.jpg4-12.jpg5-16.jpg6-8.jpg7-13.jpg8-12.jpg9-8.jpg10-10.jpgcersaie1-3.jpgcersaie2-4.jpgcersaie3-3.jpgcersaie4-4.jpgcersaie5-3.jpgcersaie6-3.jpgcersaie7-3.jpgcersaie8-5.jpgcersaie9-4.jpgcersaie10-3.jpg

 

Katalozi

i ponude mjeseca

Ferotehna

Ferotehna