NOVOSTI

Mondo viseća rimless školjka i bide

U svijetu brze tehnološke evolucije, čak su i osnovni elementi našeg svakodnevnog okruženja podvrgnuti revolucionarnim promjenama. Toaletne školjke sa rimless tehnologijom predstavljaju odličan primjer kombinacije modernog dizajna, praktičnosti i jednostavnosti održavanja unutar vaše kupaonice.

Mondo rimless toaletna školjka predstavlja vrhunac udobnosti, higijene i sofisticiranosti za vašu kupaonicu. Ovaj dizajn školjke nudi izuzetno učinkovito ispiranje bez rubova, što znači da je čišćenje brže i temeljitije nego ikada prije. Školjka dolazi u kompletu s kvalitetnom WC daskom koja se zatvara tiho i glatko zahvaljujući soft-close tehnologiji. Duroplast materijal daje dasci izdržljivost i otpornost na svakodnevnu uporabu, a “easy clean” opcija omogućuje jednostavno skidanje i čišćenje, čime održavanje postaje pravo zadovoljstvo.

Mondo elegantni bijeli keramički bide kombinira funkcionalnost i stil kako bi obogatio vaše iskustvo u kupaonici. Izrađen s preciznošću, bide ima udoban i ergonomski oblik koji pruža optimalnu udobnost tijekom upotrebe. Njegova glatka površina ne samo da je vizualno privlačna, već je i laka za čišćenje, osiguravajući higijenu i praktičnost.

 

 

 

 

 

 

Katalozi

i ponude mjeseca

Ferotehna

Ferotehna